Whyte Corporate Affairs versterkt Antwerps team met Reinhard Byl

FacebookTwitterLinkedIn

Reinhard Byl versterkt het team van Whyte Corporate Affairs als Associate Consultant. Voordien was hij aan de slag als Corporate Communications & PR Expert bij Port of Antwerp. Zijn komst weerspiegelt het succes van Whyte en haar Antwerps kantoor, dat als extra springplank fungeert naar klanten in Antwerpen en de ruimere Vlaamse regio.

Binnen het team zal Reinhard zich toeleggen op corporate communicatie en public affairs opdrachten. Dankzij zijn ervaring bij onder meer het MAS en Port of Antwerp, kent hij ’t Stad van binnen en van buiten. Zijn komst kadert in de verdere groei van Whyte, dat met meer dan 30 Vlaamse en Franstalige consultants een bijzonder gevarieerde klantenportefeuille beheert. Met deze aanwerving speelt het agentschap in op de stijgende vraag naar strategisch communicatie-advies in Vlaanderen. Een waardevolle troef van het Antwerps team is de kennis van het lokale speelveld enerzijds, in combinatie met de gevestigde positie en rijke expertise van het Brussels kantoor anderzijds.

Joris Bulteel, Partner en hoofd van het Antwerps kantoor: “Met de verdere groei van haar Antwerps kantoor, bouwt Whyte Corporate Affairs verder aan haar succesverhaal. In deze turbulente maar boeiende tijden is strategische communicatie belangrijker dan ooit en blijven we als ondernemers investeren in onze verdere groei. We helpen onze klanten met belangrijke uitdagingen, onder meer op het vlak van crisiscommunicatie, draagvlakcreatie, vergunningstrajecten, ‘Not In My Backyard’-issues, fusies en overnames. Met ons Antwerps team combineren we het beste van twee werelden: de expertise van een gevestigde waarde als Whyte Corporate Affairs enerzijds en onze lokale kennis en nabijheid anderzijds.”