Wavemakers wordt Belgische partner van het internationale agency-netwerk L’Attitude

FacebookTwitterLinkedIn

PR- en communicatiebureau Wavemakers kende de jongste jaren een stevige groei en schrijft voortaan ook mee aan een nieuw, internationaal verhaal.

Als partner voor België sluit Wavemakers met zijn verworven knowhow aan bij het wereldwijde netwerk L’Attitude, een nieuw netwerk van PR-agentschappen dat werd opgericht door het in de UK gevestigde agency The Lucre Group. L’Attitude verenigt 19 PR-bureaus uit heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Een familie die blijft groeien en die met Wavemakers nu ook roots heeft in België.

Met klanten zoals LEGO, ZEB, Durabrik, Coolblue en Special Olympics Belgium verwierf Wavemakers als PR- en communicatiebureau ondertussen een stevige positie in de markt. Wavemakers, dat binnenkort verhuist naar een nieuw kantoor op de markt van Sint-Niklaas, verzorgt media- en influencerrelaties, PR, mediatraining, crisis- en strategische communicatie en tal van andere communicatiediensten voor zijn klanten.

Elke De Mayer, oprichtster en Managing Director van Wavemakers: “Dankzij L’Attitude wordt Wavemakers de partner in België voor vele PR-agencies over de hele wereld, en omgekeerd. Via L’Attitude kunnen wij en de andere agencies snel en makkelijk partners vinden in andere delen van de wereld, met ervaring in het juiste vakgebied om ondersteuning te bieden bij campagneplanning en -uitvoering. We kunnen zo over de hele wereld beroep doen op bureaus die elk lokaal stevig verankerd zijn en dus hun contacten hebben. We krijgen er zo wereldwijd een heleboel nieuwe, straffe collega’s bij met elk hun netwerk.”

Bouwen aan een sterke toekomst

Naarmate het L’Attitude-netwerk groeit, zal The Lucre Group jaarlijkse conferenties organiseren waar leden hun creativiteit en campagnewerk kunnen uitwisselen met elkaar, alsook belangrijke PR-inzichten uit andere delen van de wereld.

Kristof Windels, partner en Strategic Director: “Nu Wavemakers lid is van L’Attitude kunnen we klanten in België die ambities hebben in het buitenland beter servicen. Dit netwerk biedt ons ook toegang tot internationale klanten die in België op zoek zijn naar een PR- en communicatiebureau. Het doel is dat leden op termijn ook detacheringen en andere leer- en ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers kunnen organiseren. We krijgen de kans om te leren van andere leden uit het netwerk en bekomen zo een beter zicht op buitenlandse markten en trends. Wij zijn klaar om nieuwe horizonten te verkennen en Wavemakers verder op de kaart te zetten, ook in het buitenland.”

Sophie Spyropoulos, directeur van The Lucre Group: “In een wereld die steeds meer verbonden is, is het nog nooit zo belangrijk geweest om snel en effectief impactvolle campagnes in andere landen te kunnen opzetten. We hebben een reeks uitstekende agentschappen in het netwerk in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. We zien dat al heel wat samenwerkingen tussen onze leden worden opgezet. Het is fantastisch om L’Attitude tot leven te zien komen en we kijken ernaar uit om het komende jaar samen verder te groeien.”