Wavemakers haalt Vanessa De Vuyst aan boord

FacebookTwitterLinkedIn

PR- en communicatiebureau Wavemakers blijft groeien en trekt getalenteerde professionals aan om de ambities waar te maken. Zo stapt nu ook de ervaren PR- en communicatiespecialiste Vanessa De Vuyst mee aan boord.

Met Vanessa De Vuyst komt een ervaren Account Director het team nu versterken. Ze verdiende haar sporen zowel in de publieke als in de private sector. De voorbije jaren rolde ze verschillende internationale PR en influencer campagnes uit in mode en lifestyle. Ze werkte tot voor kort als Global PR Manager bij Van de Velde Lingerie, voor de merken Marie Jo en PrimaDonna. Ze startte haar carrière als Corporate Communication & Public Affairs Manager bij Philips België. Daarna werkte ze 14 jaar voor de Stad Gent in marketing- en communicatiefuncties.

Vanessa De Vuyst: “Na vijf topjaren bij Van de Velde Lingerie, sta ik te popelen om bij Wavemakers in het DNA van andere mooie merken te duiken om hun inspirerend verhaal op een creatieve manier te vertellen. Ik ben ervan overtuigd dat ik dankzij mijn ervaring, netwerk én drive een meerwaarde kan betekenen aan boord van het Wavemakers schip.”

Elke De Mayer, oprichtster en Managing Director: “We zijn bijzonder blij met de komst van Vanessa. Ze staat voor kwalitatief hoogstaand werk en dat is wat wij bij Wavemakers willen afleveren aan al onze klanten. Vanessa is een stevige versterking, dat is heel duidelijk, en ook een voorbeeld voor ons groeiende team van jonge professionals. ”

Kristof Windels, partner en Strategic Director: “We hebben stilaan een diverse klantenportefeuille – met onder meer LEGO, ZEB, Durabrik, Coolblue en Special Olympics Belgium – en bezitten ondertussen een stevige positie in de markt. We hebben ambitie en die willen we waarmaken door toppers als Vanessa aan boord te trekken. We zijn trouwens nog op zoek naar talentvolle, nieuwe mensen om ons team te versterken.”