Het voorjaar van Eén: 10 nieuwe programma’s

FacebookTwitterLinkedIn
een

De openbare omroep brengt heel wat gevestigde waarden terug, maar komt toch ook met enkele nieuwe programma’s.

Nieuwkomers

Beau Séjour is een tiendelige dramareeks die op Nieuwjaar start en waarin het vermoorde meisje Kato haar eigen moordzaak moet oplossen. Haar grootste hindernis: ze is dood.

Zie mij graag is een feelgoodreeks met Stan Van Samang die de kijker ‘zal doen lachen en snotteren tegelijk’.

Belgen die uitblinken in hun vak, dat is het onderwerp van Topservice. Het programma volgt mensen die in hun gebied de beste service van de wereld bieden en in dienst staan van de allerrijksten.

In Wonen.tv deelt Marcel Vanthilt weetjes en informatie over huis en tuin.

Annemie Struyf trok voor La vie en rose een jaar lang door Frankrijk, langs mensen die hun ultieme droom proberen waar te maken.

In De klas speelt een groep zestienjarigen de hoofdrol, die elke week een nieuwe ‘leerkracht’ voor de klas krijgt. Onder anderen Tom Waes, Danira Boukhriss en Otto-Jan Ham gaan de uitdaging aan hen iets bij te brengen wat ze zelf belangrijk vinden in het leven.

In het spoor van De Romeo’s is een documentaire over het muzikale trio.

Er is ook veel sport op Eén dit voorjaar. Kroonprinsen filmt een seizoen lang vier jonge veldrijders: Wout van Aert (22), Mathieu van der Poel (21), Laurens Sweeck (23) en Eli Iserbyt (19). En met Alles voor de koers volgt men een jaar lang Tom Boonen en zijn ploeggenoten. Red Flames is een tweedelige reeks die de speelsters volgt tijdens de voorbereiding op EURO 2017. Voor, tijdens en na stages, oefeninterlands, maar ook bij hun clubs in binnen- en buitenland.

Gevestigde waarden

De realityreeks Spoed 24/7, dat een blik achter de schermen brengt van de spoedgevallendienst van het UZ Leuven, komt met nieuwe afleveringen. Ook het nieuwe seizoen van De noodcentrale belooft weer straffe verhalen.

In Buurman, wat doet u nu? trekt Cath Luyten weer de Nederlandse grens over om een kijkje te gaan nemen bij intrigerende noorderburen.

Tom Waes komt terug met een derde seizoen van Reizen Waes en daarin maakt hij zijn langste reis ooit: een road trip dwars door China, van oost naar west.

Ook Goed volk krijgt een vervolg, het programma waarin tv-kok Jeroen Meus via de keukendeur tracht door te dringen tot bijzondere, besloten gemeenschappen.

Verder zijn er nieuwe afleveringen van Over eten, The missing, Mag ik u kussen? en De 3 wijzen.

Voor meer details, klik hier.