VMT Food, een nieuw voedingsmagazine gericht op België

FacebookTwitterLinkedIn

In juni is er een nieuw vakmagazine, gericht op de Belgische voedingsindustrie, gelanceerd. VMT Food informeert het hoger- en middenmanagement over alle ontwikkelingen op het terrein van kwaliteitsmanagement, procestechnologie, productontwikkeling, voedselveiligheid & kwaliteit, management, sales & marketing, wetenschappelijk onderzoek en wetgeving. Dat gebeurt in de vorm van nieuws, reportages, interviews en achtergrondverhalen. VMT Food wil informatie en voorlichting verstrekken op het gehele terrein van voortbrenging, bewaring, verwerking, distributie en afzet, alsook onderzoek van voedingsmiddelen waarbij de verwerking de centrale invalshoek is en alle andere terreinen ook in beschouwing worden genomen in relatie tot de betekenis ervan voor de verwerking.

 

VMT Food is ontstaan naar analogie van VMT, dat al ruim 125 jaar een betrouwbare bron is voor de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie.

 

VMT Food verschijnt in 2014 nog drie keer: juni, oktober en december. De digitale nieuwsbrief verschijnt vanaf juni wekelijks.

 

Regie is in handen van Mybusinessmedia.

 

Bekijk de details in MediaSpecs.