VIJF start het nieuwe seizoen op 26 januari: een presentatie

FacebookTwitterLinkedIn

VIJF houdt zich dit voorjaar aan haar vaste afspraken, maar verwelkomt ook enkele pittige nieuwkomers. Tijdens de Ohlala-maand in februari duikt VIJF onder de lakens met Ann Reymen en Annelien Coorevits in Alle dagen seks, een praatshow waarin vier koppels de uitdaging aangaan om 30 dagen na elkaar seks te hebben. Cupido Jani Kazaltzis richt zijn pijlen opnieuw op single vrouwen in een nieuw seizoen van All you need is Jani.

 

In maart gaat Karen Damen op zoek naar de perfectie in Perfect?. Twee maanden lang gaat ze de uitdaging aan om het perfecte leven te leiden.

 

Vaste waarden moeten gekoesterd worden. Bieke Illegems blijft dan ook trouw op post op maandagavond met Straffe Verhalen, na de moordvrouwen uit Rookie Blue en The Mysteries of Laura.

 

Vanaf april is er geen enkel huis meer onverkoopbaar danzkij Michèle Van Sebroeck en Roel Vanderstukken in De Huisdokter. En serielovers houden zich maar best paraat op dinsdag voor nieuwe reeksen van Grey’s Anatomy, Scandal en Mistresses.

 

Vrijdag wordt het weekend ingezet met Sex Academy en zaterdag mag je lekker languit in de zetel hangen voor film op VIJF. Iets gemist van dit alles? Geen nood, zondagavond kan je jouw favoriete VIJF programma’s herbekijken.