Vier nieuwe aanwervingen bij Team Lewis

FacebookTwitterLinkedIn

Team Lewis werft nieuw talent aan voor haar Belgische filialen. Zo vervoegt Anna Smet (Account Executive) het team in Brussel, gaan Paul Brouwers en Julie D’hondt respectievelijk als Account Executive en Account Manager aan de slag in Antwerpen, en sluit Eva Caers (Content Executive) zich aan bij de teams van beide filialen.

Met de aanwerving van Anna Smet, Eva Caers, Julie D’hondt en Paul Brouwers zijn de Belgische filialen van Team Lewis in Antwerpen en Brussel vier collega’s rijker.

Anna Smet studeerde recent af als Master in de Strategische Communicatie en Marketing. Zij vervult de functie van Account Executive in Brussel.

Eva Caers studeerde dan weer recent af als Master in de Taal- en Letterkunde. Zij wordt de nieuwe Content Executive.

In het kader van zijn opleiding Communicatiewetenschappen liep Paul Brouwers al stage bij Team Lewis in Antwerpen. Hij vervult de functie van Account Executive.

Tot slot gaat Julie D’hondt, een ervaren professional in PR en communicatie, aan de slag als Account Manager in Antwerpen. Na haar studies Communicatiemanagement, Project- en Eventmanagement en Digital Marketing ging ze aan de slag in de PR-sector, waar ze zich vooral richtte op de lifestylesector. Na 4 jaar start ze nu bij Team Lewis.