Verrassende en zomerse programma`s bij La Une et La Deux

FacebookTwitterLinkedIn

La Une en La Deux pakken deze zomer uit met een zonnig aanbod van nieuwe en verrassende programma’s. Magazines, ontdekking en sport blijven de pijlers van La Une, terwijl La Deux een frisse wind laat waaien met humor en series. Ontdek enkele van hun toppers!

 

La Une: magazines, ontdekking en sport

 

Elke woensdagavond een aantal boeiende reportages geselecteerd door Malika Attar (misdaadberichten, cybercriminaliteit,…) in L‘été de Devoir d`enquête.

 

Cédric en Virginie van Une brique dans le ventre onthullen de allerlaatste fase van de renovatie van hun huis uit de fifties, een verbouwingsprogramma dat al drie seizoenen loopt. Elke zaterdag om 20u20.

 

Chef Jean-Luc Daniel van Mon Plat Préféré neemt, via zijn favoriete gerecht, een duik in de jeugdherinneringen van een gast (Ophélie Fontana, Lionel Rigolet, Lio,…). Vanaf 2 juli elke zaterdag om 17u20.

 

Voor het nieuwe seizoen van Les Carnets du Bourlingueur verrast Philippe Lambillon ons weer met nieuwe, unieke reisdocumentaires, gedraaid in alle uithoeken van de wereld. Vanaf zaterdag 11 juni om 20u20.

 

Wat sport betreft laat La Une het hart van de wielerfans sneller kloppen met de live uitzendingen van de 103e editie van de Ronde van Frankrijk, telkens gevolgd door Le Tour au quotidien, een nabespreking van de etappe van de dag en de belangrijkste momenten van de wedstrijd. Van zaterdag 2 tot zondag 24 juli.

 

La Deux: humor en series

 

Op het programma van La Deux is het humor troef met Aimons-nous les uns les autres van Anne Roumanoff en vele anderen: Richard Ruben, Zidani, Jamel Debbouze,…

 

Tijdens de week verwent de zender serieliefhebbers met True Detective, Boardwalk Empire, House of Cards en Mad Men, en op zondag met superhelden: Supergirl, The Flash en Arrow.

 

Bekijk het volledige programmarooster voor deze zomer in het persdossier.