Vernieuwd Pasar Magazine zet in op trends, van slow travel tot kamperen

FacebookTwitterLinkedIn
pasar

Vanaf deze maand zit Pasar Magazine in een nieuw jasje. Het magazine wil een antwoord bieden op het begrip van vrije tijd anno 2018. Nieuwe trends zoals ‘slow travel’ en kamperen komen dan ook uitgebreid aan bod. Er is nog steeds plaats voor inspirerende reisreportages en er worden elke maand ook sport- en outdoorproducten getest. De vrijetijdsorganisatie zet daarnaast ook in 2018 haar strijd verder om het begrip van netto vrije tijd op de maatschappelijke agenda te zetten.

Met het vernieuwde magazine voorziet Pasar haar lezers opnieuw van bakken inspiratie voor hun vrije tijd. Hoofdredacteur Barbara Van den Abeele: “Niet alleen reisliefhebbers, maar ook fietsers, wandelaars en kampeerders zullen er hun gading in kunnen vinden. We blijven hen in het magazine voorzien van betrouwbare informatie en inspiratie voor uitstappen dichtbij huis en verder weg.”

Daarnaast krijgt het thema ‘tijd’ ook een plaats in het vernieuwde magazine. Het worstelen met tijd blijft brandend actueel en Pasar vindt het hoog tijd dat we met z’n allen onze vrije tijd opnieuw gaan ontdekken. Zelfs op reis kunnen mensen soms moeilijk tot rust komen: ze hossen soms van de ene attractie naar de andere in een poging zoveel mogelijk ervaringen op te doen. Meer en meer reizigers kiezen daarom vandaag bewust voor slow travel en Pasar geeft haar lezers hier ook tips voor.

“Het vernieuwde magazine zal meer aansluiten bij de leden doordat het alle communities van Pasar nog meer aan bod laat komen. Het magazine zet ook specifieke knowhow van haar leden in de kijker en besteedt extra aandacht aan kamperen”, aldus Van den Abeele. In de nieuwe agenda zal je in één oogopslag zien wat er wanneer te doen is, en onze wandel- en fietsfiches behouden we, maar nu nóg praktischer.