Vanaf 2020 leidt Eveline Haeck Sterck Magazine, dat in november ook naar West-Vlaanderen komt

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf 1 januari 2020 zal Eveline Haeck, tot nu commercieel directrice van Roularta Local Media, de leiding van Sterck Magazine op zich nemen. Het regionale zakenmagazine van Roularta Media Group komt in november bovendien voor het eerst met een eigen editie voor West-Vlaanderen. Na Limburg, Antwerpen en Oost-Vlaanderen wordt het daarmee de vierde provincie waar Sterck zijn regionale zakenconcept uitrolt.

In 2017 kwamen alle aandelen in handen van Roularta Media Group, dat daarmee een belangrijke B2B-poot toevoegde aan de afdeling Local Media. Oprichters Geert Brouwers en Stijn Bonroy bleven aan boord en nemen nu ook de West-Vlaamse opstart voor hun rekening. Op 1 januari zullen zij het bedrijf en de magazinewereld echter verlaten.

Sterck bestaat intussen zes jaar en verschijnt vijf keer per jaar in elke provincie. Het is een gedurfd initiatief om ondernemers en vrije beroepers bij mekaar te brengen. Het Sterck-concept zorgt via magazines, netwerkevents, video en social media voor een doorgedreven ‘match’ tussen collega-bedrijfsleiders. Het initiatief is op die manier niet alleen informatief en entertainend, maar kan vooral concreet zakelijk resultaat opleveren. Roularta Media Group wil het regionale zakenblad verder uitbouwen.

Adverteertarieven en contactgegevens zijn te raadplegen in de MediaSpecs Database.