Tom Lietaert aangesteld als Business Development Manager bij Lijncom

FacebookTwitterLinkedIn

Begin november versterkte Tom Lietaert het team van Lijncom als Business Development Manager. Hij kan terugblikken op een succesvolle carrière van meer dan 10 jaar binnen Brusselse reclamebureaus zoals Luon en RAAK. De afgelopen vijf jaar stond hij bij Claerhout Communicatiehuis in Gent aan het hoofd van de digitale business unit.

In het kader van de verdere groei en digitalisering van de regie zal Tom Liebaert vanuit zijn ervaring en visie het business development en de marketing voor zijn rekening nemen. Hij maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan managing director Christine Van den Berghe.

Christine Van den Berghe: “Tom is met zijn digitale ervaring en fijne persoonlijkheid een verrijking voor ons team. De groei in DOOH wordt ook voor ons belangrijk en hij zal in eerste instantie instaan voor de ontwikkeling hiervan. Daarnaast neemt hij ook de marketing en communicatie voor zijn rekening. De positionering ‘opmerkelijk onderweg’ is uitgetekend, maar het is onze ambitie om samen met Tom dit op communicatievlak nu verder tastbaar te maken.”

Bekijk alle reclamemogelijkheden en bijhorende tarieven voor 2021 van Lijncom in de MediaSpecs Database.