Thierry Van Zeebroeck vervoegt Advisory Board van Brightfish

FacebookTwitterLinkedIn

Thierry Van Zeebroeck is begin februari lid geworden van de Advisory Board van bioscoopregie Brightfish, de dochteronderneming van Kinepolis Group. Hij zal het management en de aandeelhouders strategisch advies geven om de onderneming – en bij uitbreiding het medium bioscoop –  verder te ontwikkelen. Van Zeebroeck was voorheen CEO bij Var en werkte onder meer bij EURO RSCG en Mediaxis. In 2018 werd hij bekroond met een Lifetime Achievement Award door BAM (Belgian Association of Marketing).

Van Zeebroeck legt uit: “Kinepolis Group is een grote internationale speler in volle expansie die buiten innovatie en technologie vooral ook de ervaring van de bezoeker centraal wil stellen. Samen met het team wil ik kijken hoe we reclame optimaal kunnen integreren in die entertainment ervaring in het voordeel van zowel merken als bezoekers.”

Naast Thierry Van Zeebroeck is ook Alain Thys (Customerfit) non-executive lid van de Advisory Board. Hij is al een tijd actief als strategisch adviseur voor het bedrijf. Verder is de Advisory Board samengesteld uit Eddy Duquenne (CEO Kinepolis Group) en Patrick Van Dijck (Managing Director Brightfish).

“We zijn erg blij om naast Alain ook Thierry aan boord te hebben om mee te denken hoe we Brightfish verder kunnen uitbouwen”, aldus Patrick Van Dijck. Thierry heeft ongelooflijk werk geleverd om het medium radio duurzaam op de kaart te zetten. Hij brengt niet alleen zijn media expertise en netwerk mee maar vooral ook zijn visie en affiniteit met creativiteit, iets waar we bij Brightfish veel belang aan hechten.”