The Oval Office integreert het Gentse marketing- en communicatiebureau Quiviv

FacebookTwitterLinkedIn

Het Gentse team van live communicatiebureau The Oval Office heeft onder leiding van director Isabelle De Schryver een sterk eerste jaar achter de rug. Om de groei te ondersteunen en nieuwe expertise aan boord te halen, heeft The Oval Office het Gentse marketing- en communicatiebureau Quiviv geïntegreerd.

 

Door de overname van Quiviv, het bureau van Jurgen Van Damme en Line Reynaert, breidt het Gentse team van The Oval Office zijn expertise op vlak van communicatie uit met twee sterke profielen. Vanuit hun ervaring in de hernieuwbare energie en de duurzame sector hebben ze een portefeuille opgebouwd met klanten zoals Eneco Solar, Enfinity, PV Vlaanderen, EcoNation, Solora, Tiger Power, Alpro en Triodos Bank. Daarnaast werkten ze campagnes uit voor onder meer de Apple Premium Resellers, Artexis en Humo Media. Binnen The Oval Office blijven Jurgen en Line voor deze klanten werken als senior account managers communicatie, maar dankzij hun evenementiële achtergrond zullen ze ook live communicatieprojecten uitwerken voor de huidige en nieuwe klanten van het team in Gent.

 

Nog een nieuwtje bij The Oval Office Ghent is dat Leander Leenders de rangen komt versterken als junior project manager events. Hij zal mee de evenementen en brand activation projecten in goede banen leiden. Het Gentse team is overigens nog op zoek naar een ervaren account manager events.

 

Nu het Gentse team van een kleine start-up is uitgegroeid tot een gevarieerd en sterk team van vijf medewerkers, was er nood aan een groter kantoor. Dat werd gevonden in een voormalige kapel aan de Ferdinand Lousbergskaai. Van daaruit zal The Oval Office voortaan nog beter ten dienste kunnen staan van haar klanten uit Oost- en West-Vlaanderen. Naast Gent heeft The Oval Office ook nog kantoren in Antwerpen en Brussel.