Team Lewis werft drie nieuwe talenten aan

FacebookTwitterLinkedIn

Team Lewis verwelkomt drie nieuwkomers op de vloer. Philémon Heutte gaat aan de slag als Account Manager en Emma Servenay en Niels Bruninx versterken het team als Account Executives.

Philémon Heutte deed ervaring op in PR en marketing voor videogames- en techklanten. Hij specialiseerde zich in B2B- en B2C-communicatie, tech, fintech en entertainment. Nu wil hij daarop verder bouwen bij Team Lewis als Account Manager. Emma Servenay zet de kennis die ze opdeed tijdens haar studie in bedrijfs- en marketingcommunicatie nu om in de praktijk als Account Executive. Niels Bruninx heeft ervaring in communicatie, marketing, PR en copywriting en ontwikkelt zich verder als Account Executive.

Delphine De Pauw, hoofd van Team Lewis Brussel, is tevreden met de komst van nieuw talent:  “In het groeitraject van Team Lewis blijft kwalitatieve dienstverlening prioritair voor ons. Daarom ben ik blij om drie nieuwe profielen te kunnen toevoegen aan het sterke team dat vandaag mee aan ons verhaal bouwt. Deze drie enthousiaste en getalenteerde mensen brengen allemaal hun eigen skills en inzichten met zich mee. Dat heeft nu al een positieve impact heeft op de teamdynamiek en op de verdere groei en zal zich ongetwijfeld alleen maar verderzetten.