Team Lewis en GLS Belgium slaan handen in elkaar

FacebookTwitterLinkedIn

Internationaal PR- en marketingbureau Team Lewis gaat een partnership aan met GLS Belgium, expert in pakket-, vracht- en expresdiensten in binnen- en buitenland. Team Lewis zal bij de internationale pakketdienst provider onder andere instaan voor het creëren van content en het onderhouden van mediarelaties. Op internationaal niveau waren GLS en Team Lewis al langer partners, maar nu gaan ze ook een samenwerking aan in België.

Team Lewis zal de logistieke dienstverlener bijstaan met proactief communicatie-advies. Het communicatiebureau zal onder andere instaan voor de contentcreatie en het onderhouden van mediarelaties voor GLS Belgium.

Evi Coune, Head of PR bij Team Lewis Antwerpen, is verheugd over de samenwerking: “We gaan meewerken aan de communicatie van GLS Belgium om zo de persrelaties te versterken op lange termijn. Dit is een mooie kans om onze expertise nogmaals te kunnen tonen op alle vlakken. Bij Team Lewis geloven we in groei, en GLS Belgium past perfect binnen het plaatje van een bedrijf dat zich voortdurend blijft ontwikkelen. Als partners zijn we dan ook goed op elkaar afgestemd.