Storesquare groeit naar 500.000 bezoekers per maand en plant een lancering in Nederland

FacebookTwitterLinkedIn
storesquare

Storesquare groeit en wordt een stevige e-commerce speler op de Belgische markt. Meer dan 1.000 lokale handelaars brachten 200.000 unieke producten online. Een aanbod dat de consument aanspreekt, want Storesquare ontvangt maandelijks reeds meer dan 500.000 bezoekers. Dit groeiverhaal wordt in het najaar verdergezet met als doelstelling één miljoen bezoekers per maand tegen december.

Deze bezoekersaantallen vertalen zich ook in omzetcijfers. In de afgelopen maanden kende Storesquare een groei van 30% per maand en heeft het op zes maanden tijd zijn omzet verdrievoudigd.

Xavier Bouckaert, CEO van Roularta: “Ondanks de sterke groei blijft Storesquare trouw aan zijn waarden: een platform door en voor lokale handelaars dat de consumenten verwelkomt met lokale producten die nergens anders te vinden zijn. Onze gezonde ambitie is om in 2018 de grootste Belgische online shop te worden”.

Deze ambitie vertaalt zich bovendien in een nieuwe look met een eigentijds, warm en puur design met de handelaar op de voorgrond. De nieuwe look & feel is slechts het begin van een druk programma. Zo heeft Storesquare ambitieuze plannen, waaronder een geplande introductie in Nederland.

Xavier Bouckaert: “Met Storesquare willen we binnenkort ook in Nederland klanten werven. We gaan als het ware spelen in de achtertuin van Bol.com. Later willen we ook Nederlandse handelaars lokken en komt er een ‘Farmasquare’ voor voorschriftvrije geneesmiddelen”.