Stéphanie Van Geit versterkt het Social team van Mindshare

FacebookTwitterLinkedIn

Stéphanie Van Geit gaat vanaf midden februari aan de slag bij het Social team van Mindshare. Ze verlaat Zenith waar ze de voorbije twee jaar actief was als Social Media Expert.

Van Geit startte haar carrière op de marketingafdeling bij Canon om vervolgens deel uit te maken van het Content team van Havas. Bij Mindshare gaat ze nu aan de slag om alle sociale mediaplatformen te beheren voor klanten. Het internationale netwerk van Mindshare, de ondersteuning vanuit GroupM en de intensieve samenwerking met Social Lab zorgen voor een leerrijke omkadering.

Stéphanie Van Geit kijkt alvast uit om te starten bij haar toekomstige werkgever: “Het is met veel fierheid en enthousiasme dat ik me aansluit bij Mindshare’s team vol toptalenten. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen de meest innovatieve ideeën tot leven te brengen via social media”.

Ook Gino Baeck, CEO van Mindshare, is zeer blij met de komst van Stéphanie Van Geit: “Sociale media stijgen nog steeds aan belang en het aantal platformen breidt gestaag uit. Dankzij de stijging bij bestaande klanten en het arriveren van nieuwe klanten zoals Delhaize, Albert Heijn, Bol.com, Nespresso, Kruidvat en Ici Paris XL, gingen we op zoek naar fijne mensen die thuis waren in social media. Met Stéphanie klikte het meteen en we twijfelden niet lang om haar aan boord te halen.”