SPYKE en Studio Helsinki lanceren tweede aflevering van podcastreeks “Revelations of a CMO”

FacebookTwitterLinkedIn

Hoe doe je aan marketing in een bedrijf dat sterk B2B gericht is? Dat is het uitgangspunt van de tweede aflevering van “Revelations of a CMO”, de maandelijkse podcastreeks van contentmarketingbureau SPYKE en radio- en music agency Studio Helsinki met de steun van DPG Media Advertising. Gast is dit keer Sabine De veilder, CMO van Arvesta.

Met “Revelations of a CMO” willen SPYKE en Studio Helsinki, in samenwerking met DPG Media Advertising, houvast bieden aan marketeers. CMO’s delen in een podcastinterview hun inzichten en ervaringen.

In de tweede aflevering is Sabine De veilder te gast. Zij is de Chief Marketing Officer van Arvesta, de grootste Belgische full-servicepartner voor landbouwers en tuinders met retailer AVEVE als uithangbord.

In de podcast heeft Sabine De veilder het onder meer over de link tussen duurzaamheid en innovatie, het belang van een actieve positionering van het corporate brand en de centrale rol van marketing bij Arvesta. In dat kader legt ze uit dat marketing een heel brede lading kan dekken, dat de principes van marketing voor B2B en B2C eigenlijk sterk overeenkomen en waarom elke werknemer in de praktijk een marketeer is.

“Revelations of a CMO” verschijnt maandelijks. Aflevering 3 staat voor december 2022 gepland.