Shelf Service terug in Belgische handen

FacebookTwitterLinkedIn

Shelf Service, de Belgische dochteronderneming van de HighCo-groep, is overgenomen door een ambitieuze groep Belgische aandeelhouders, die reeds sterk verankerd is in de relatie tussen merken en retailers in de Benelux.

Shelf Service werd opgericht in 1991 en is bijna 30 jaar actief in het ondersteunen van merken en retailers met een breed gamma aan communicatie- en promotietools in de Benelux. Het bedrijf wil haar traditionele en digitale expansie voortzetten en een belangrijke speler blijven in consumentenactivatie. De aandeelhouders zullen Shelf Service (en haar entiteit in Luxemburg) ondersteunen bij de ontwikkeling van flexibele en snelle dienstverlening, zowel nationaal als lokaal. De nieuwe groep wil de marktpositie van Shelf Service versterken en het bedrijf de middelen geven om haar activiteiten in andere sectoren uit te breiden.

De huidige teams worden niet gewijzigd en blijven opereren onder leiding van Gerrit Van Reeth, medeoprichter van Shelf Service in 1991. Met het van bij de opstart ontwikkeld en uniek ‘Cash Point’ product, een couponingsysteem aan het schap, biedt het bedrijf momenteel vele andere oplossingen aan: van shelf stoppers tot interactieve kiosken. Shelf Service telt momenteel 126 werknemers en realiseert een jaarlijkse omzet van € 15 miljoen.

Gerrit Van Reeth, CEO Shelf Service: “Shelf Service heeft zich vanaf het begin gepositioneerd als een essentiële partner in de retailwereld met telkens het oog op het nemen van juiste beslissingen. De toetreding tot de HighCo groep zo’n 20 jaar geleden was toen de juiste beslissing. Deze “HighCo” periode heeft ons trouwens ook veel gebracht. Ik wil het management van HighCo in Frankrijk bedanken voor al deze mooie jaren van samenwerking. De komst van de nieuwe aandeelhouders zal Shelf Service buitengewone vooruitzichten bieden voor de toekomst op korte, middellange en lange termijn. We zullen ons uiterste best doen om de uitstekende samenwerking met onze klanten en partners verder te zetten en uit te breiden. Ik ben trots dat ik samen met mijn teams en de nieuwe aandeelhouders een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Shelf Service kan beginnen.”