Serviceplan Group versterkt management met drie nieuwe leden

FacebookTwitterLinkedIn

Serviceplan Group telt sinds het begin van 2021 +50% meer collega’s. Om haar groei te ondersteunen, verwelkomt het Brusselse agentschap drie nieuwe leden in haar management team.

Te beginnen met Sylvie De Couvreur, die als nieuwe Client Services Director van het agentschap de leiding heeft over een team van meer dan 15 hybride Client Managers. Sylvie heeft een lange ervaring in client services functies. Zij bekleedde deze functie meer dan 13 jaar binnen DDB.

Jan Seneca neemt de functie over van Head of Strategy voor de verschillende agentschappen van de groep. Hij zal leiding geven aan het team van alle strategische planners die binnen het House of Communication aanwezig zijn en hij zal ook Serviceplan Consulting opstarten, gebaseerd op het model dat de groep in Duitsland heeft ontwikkeld. Na gewerkt te hebben voor de Renault-account bij Publicis, heeft Jan gedurende meer dan 13 jaar het agentschap Black is Blue opgericht en mee geleid.

Jonathan Cerneels wordt Managing Director van Plan.Net naast Loïc Matagne, die de laatste 2 jaar het customer experience agentschap van de Serviceplan Group geleid heeft. Jonathan werkte in verschillende agentschappen voor hij 8 jaar aan het hoofd stond van Your Agency, dat enkele jaren geleden geïntegreerd werd door de Emakina-groep.