Sébastien Lemmens start bij JCDecaux als Sales Director Retail Carrefour, Savina Guyot wordt Sales Manager

FacebookTwitterLinkedIn

Sébastien Lemmens start bij JCDecaux Belgium als Sales Director Retail Carrefour en rapporteert hierbij aan Els Desmedt. In deze functie volgt hij Savina Guyot op, die Sales Manager wordt. Door de komst van Lemmens versterkt JCDecaux haar commerciële structuur met een dosis retailervaring en -kennis, met het oog op de verdere evolutie van het DOOH-aanbod voor de ingangen van de Carrefourwinkels.

Lemmens is geen onbekende in de in-store marketingwereld. Hij is gepassioneerd door de distributiesector, digitaal, data en alles wat de verkoop van merken kan ondersteunen. De afgelopen 8 jaren was hij actief bij HighCo, de laatste tijd als Commercieel Directeur. “Ik kijk er erg naar uit om te starten bij JCDecaux. Na 10 jaar activiteit in de wereld van in-store marketing en met mijn passie voor de digitale wereld, zal ik voortaan al mijn ervaring ten dienste stellen van de leider in (D)OOH”, verklaart Lemmens.

Zijn voorganger Savina Guyot is inmiddels een vaste waarde in het commerciële team van JCDecaux. Zij heeft op haar beurt een nieuwe uitdaging aanvaard als Sales Manager en wordt verantwoordelijk voor de media agencies en de poster specialisten, eveneens onder de verantwoordelijkheid van Els Desmedt. Guyot: “Met veel plezier ga ik deze nieuwe uitdaging aan in 2019. Dit is een centrale en noodzakelijke rol om de planners te voeden en hen te begeleiden in onze nieuwe ‘audience-centric’ aanpak.

Els Desmedt verklaart tenslotte: “Sébastien is werkelijk een eerste keuze aanwinst dankzij zijn warme persoonlijkheid en ervaring. Ik ben ook erg blij dat Savina deze centrale rol heeft aanvaard in onze markt in volle digitale evolutie. Dit is een functie waarvoor we senioriteit, expertise, team spirit, transversaal denken en creativiteit nodig hebben. Allemaal ingrediënten waarover Savina beschikt.