Roularta HealthCare benoemt Jan Bamelis tot directeur

FacebookTwitterLinkedIn

Jan Bamelis wordt vanaf 1 december directeur van Roularta HealthCare, de divisie medische publicaties van Roularta Media Group die onder andere De Artsenkrant/Le Journal du Médecin, De Apotheker/Le Pharmacien en Belgian Oncology News uitgeeft. Hij volgt Guido Van Hoeck op die vanaf 1 januari met pensioen gaat.

Jan kan terugkijken op een brede sales- en marketingcarrière, zowel binnen als buiten de farmasector. Hij doorliep meerdere operationele functies, gaande van apotheek en medisch afgevaardigde tot onder andere Product Manager Dafalgan bij Bristol-Myers Squibb. Op managementniveau werkte hij onder andere een zestal jaren in de verpakkingswereld als Business Development Director Benelux & Germany bij het toenmalige Chesapeake Pharmaceutical Packaging. De laatste jaren was hij aan de slag bij Eurogenerics als Business Unit Director EG en vervolgens Sales & Marketing Director. Jan werkt momenteel als zelfstandige ondernemer een opdracht af bij Testo Benelux alvorens bij Roularta HealthCare de fakkel over te nemen.

Jan: “Ik kijk er enorm naar uit om deze uitdaging aan te gaan. Samen met het hele team en vanuit een customer centricity perspectief willen we de ingeslagen weg graag verder uitdiepen, met nog meer kwalitatieve en differentiërende projecten en innovaties die Roularta HealthCare verder op de kaart kunnen zetten als waardevolle partner voor alle mogelijke stakeholders.

De directie van Roularta Media Group dankt Guido Van Hoeck voor zijn inzet en bijdrage in de ontwikkeling van Roularta HealthCare gedurende de laatste jaren.

Guido: “Ik wil van harte Roularta danken voor alle kansen die ik kreeg de voorbije 4,5 jaar, in de eerste plaats de directie die veel ruimte geeft voor echt entrepreneurship. Ik onthou vooral de voortdurende positieve mindset en alle collega’s die verder bouwen aan een mooie toekomst. Ik heb me hier echt thuis gevoeld en ben fier op Roularta HealthCare, waar een sterk team klaarstaat om alle uitdagingen te trotseren.