RMB lanceert Empowered Video, een combinatie van addressable tv en BVOD

FacebookTwitterLinkedIn

Bij RMB neemt innovatie verschillende vormen aan, zowel op technologisch als commercieel gebied. De innovatiestrategie van RMB steunt op drie essentiële pijlers: de ontwikkeling van nieuwe tools in een open ecosysteem, de exploitatie van data met een creatieve visie en een multi-touchpoint aanbod dat verder gaat dan de traditionele media.

Door de toenemende versnippering van het publiek proberen adverteerders hun doelgroep steeds vaker via verschillende kanalen te bereiken. Daarom bedacht RMB het aanbod Empowered Video. Het doel is om een zeer ruim publiek te bereiken via verschillende videokanalen met gegarandeerde uitzendkwaliteit en nauwkeurige meetgegevens.

Ontdek het aanbod in de MediaSpecs Database.

Empowered Video biedt een brede dekking van verschillende videokanalen zoals addressable tv (ATV) en video on demand (VOD). De adverteerder bereikt zijn doelgroep op alle schermen, ongeacht hoe de video wordt geconsumeerd.

Televisie is koploper qua videoconsumptie. Voor ATV duren de campagneperiodes gemiddeld 3,3 weken en haalt de dekking 63%. De data zijn afkomstig van Auvio en Proximus, dus uitgebreide en gediversifieerde data die gebruikt worden in een merkveilige omgeving en die het mogelijk maken om de campagnes te optimaliseren voor een ruim assortiment van segmenten.