Red Bull en Initiative zetten hun avontuur verder

FacebookTwitterLinkedIn

Na een intense pitch waaraan ook Zenith, Mindshare en Carat deelnamen, besliste Red Bull om de reeds 12 jaar durende samenwerking met mediabureau Initiative te verlengen.

De pitch werd gecoördineerd door het team van Jet Import/Red Bull Belgium in samenwerking met Red Bull International. Jet Import vertegenwoordigt verschillende merken zoals onder andere Fever Tree, Copperhead en Peroni. De beslissing van Red Bull is vooral gebaseerd op de expertise van het mediabureau in strategie en data-management.

Jacob Vanluchene, Marketing Director Jet Import, legt uit: “Het was een interessante oefening en in de beslissingsfase erg spannend. We waren aangenaam verrast door de input van sommige agentschappen, maar Initiative heeft een perfecte kennis van de huidige en toekomstige Red Bull consumenten en door een intensief gebruik van onze data weten we ook waar en hoe we onze doelgroepen moeten bereiken. Ook het dynamisme in de opbouw van het Initiative-team is voor ons belangrijk: we kunnen rekenen op de stabiliteit van enkele oudgedienden aangevuld met de kennis en het enthousiasme van de nieuwe generatie.”