RCA versterkt team: Jochem Goovaerts komt er bij en samen met Jan Van der Cruysse verzekert hij corporate PR, mediatraining en crisiscommunicatie

FacebookTwitterLinkedIn

In september kondigde RCA al aan op een nieuwe en nog efficiëntere manier te gaan samenwerken met haar klanten, door nog meer de juiste communicatie-expertise op het juiste moment aan te reiken. Het marketing- en communicatiebureau wil zijn klanten nog meer begeleiden in de meest uiteenlopende crisissituaties en tevens een optimale ondersteuning verzekeren aan bedrijven en overheden in alle mogelijke corporate communicatie-varianten.

In het licht van die aanpak werd Jochem Goovaerts toegevoegd aan het PR-team. Goovaerts heeft ervaring als woordvoerder van onder andere de NMBS en Syntra Vlaanderen, en was reeds eerder senior adviseur bij PR-bureaus Bepublic en RCA. Samen met Jan Van der Cruysse, die reeds 4 jaar werkzaam is bij RCA, zullen ze corporate PR, mediatraining en crisiscommunicatie verzekeren.

Partner Bruno Leyssens heeft er alvast vertrouwen in: “Met dit team kunnen we onze bestaande en toekomstige klanten in alle vertrouwen bedienen door moeilijke communicatiestappen binnen hun comfortzone te brengen (het opstellen van hun crisiscommunicatieplan, het verzorgen van crisiscommunicatie-oefeningen en mediatraining). We zijn er ook met acute bijstand wanneer het daadwerkelijk fout loopt.”