Qmusic lanceert Qwistet: de allereerste live quiz in Vlaanderen

FacebookTwitterLinkedIn
qmusic

Een live online videoquiz waar heel Vlaanderen gratis aan kan meedoen via de Q-app. Dat is Qwistet, meteen de eerste quiz van zijn soort in Vlaanderen.

Het concept is simpel: host en Qmusic-dj Vincent Fierens heeft elke weekdag een prijzenpot van 500 euro en vuurt telkens 10 meerkeuzevragen af op de spelers. Het prijzengeld wordt verdeeld onder de quizzers die alle 10 vragen van de dag juist hebben.

Iedereen die zijn kans wil wagen, kan vanaf eind oktober elke weekdag tijdens zijn of haar middagpauze om 12u30 inloggen in de Q-app en de vragen beantwoorden.

An Caers, Directeur Radio bij Medialaan: “Vincent stelt live 10 meerkeuzevragen over o.a. actualiteit, film, muziek, series en sport en zorgt voor heel wat interactie met de spelers. Alle spelers staan rechtsreeks in contact met Vincent en met elkaar via een chatfunctie. De quiz zelf is een afvalrace waarbij de deelnemers telkens 10 seconden krijgen om elke vraag te beantwoorden. De quizzers die binnen de tijd een juist antwoord geven, gaan door naar de volgende vraag. Wie fout antwoordt valt onverbiddelijk af, maar kan het verdere verloop van de quiz wel op de voet blijven volgen”.