Proper Magazine, een nieuw vaktijdschrift over de professionele schoonmaak in België

FacebookTwitterLinkedIn

Begin 2014 is Proper Magazine geïntroduceerd. Een tweetalig vaktijdschrift van, voor en over de professionele schoonmaaksector in Vlaanderen en Wallonië. Proper Magazine informeert over actuele ontwikkelingen in de schoonmaaksector, belicht achtergronden, biedt ruimte voor human interest en houdt u op de hoogte van (product)nieuwtjes.

 

Proper Magazine is voor iedereen die zich professioneel – in welke vorm dan ook – bezighoudt met schoonmaakonderhoud: schoonmaakbedrijven, industrieel reinigers, leveranciers van schoonmaakmachines en reinigingsmiddelen, en opdrachtgevers (zorginstellingen, rustoorden, overheden).

 

Het vaktijdschrift informeert over wet- en regelgeving, sociale economie, uitbesteden en eigen dienst, arbo, enzovoort. Ook besteedt het aandacht aan middelen, producten en machines. Proper Magazine bevat ook bijdragen van beroepsbelangenfederatie ABSU/UGBN, International Facility Management Association (IFMA) Belgium en Vereniging Schoonmaak Research. De inhoud komt tot stand mede dankzij een redactieadviesraad met vertegenwoordiging uit de Belgische schoonmaaksector.

 

Het magazine verschijnt vier keer per jaar. Prijs 1/1p. quadri: € 1.500. Meer details vindt u hier.