Programmadirecteur TV Ricus Jansegers verlaat DPG Media, nog geen opvolger aangeduid

FacebookTwitterLinkedIn

Ricus Jansegers, programmadirecteur TV, verlaat DPG Media. Dat werd in onderling overleg beslist. Er is nog geen opvolger bekend: in afwachting zal Dirk Lodewyckx zijn bevoegdheden ad interim overnemen.

Ricus kwam aan boord in 2014 en realiseerde met VTM een heel straf parcours. Hij was de bezieler van tal van nieuwe projecten en stond mee aan de wieg van CAZ.

Dirk Lodewyckx, algemeen directeur Radio, TV & Streaming: “Ik had de kans om de voorbije 6 jaar met Ricus samen te werken en ben hem heel dankbaar en erkentelijk voor alles wat hij voor ons heeft gerealiseerd. Ricus is een echte vakman met een ongelimiteerde passie voor tv en creatieve content. Zijn vakkennis en gedrevenheid waren een grote meerwaarde voor ons bedrijf en hebben geleid tot sterke resultaten. Ik wens hem alle succes toe in zijn verdere carrière”.

Ricus Jansegers: “Ik heb zes jaar met hart en ziel voor de tv-zenders van DPG Media gewerkt en veel energie gehaald uit het opstarten van nieuwe formats, het internationaal uitspelen van onze programma’s en de versterking en lancering van zenders. Ik wil vooral alle collega’s bedanken voor de fijne jaren en wens hun alle succes. Het zijn zes mooie en intense jaren geweest. Nu is het tijd voor iets anders.