Presentatie voorjaar 2015 MEDIALAAN: VTM, 2BE en Vitaya

FacebookTwitterLinkedIn

 

Het voorjaar van 2015 van MEDIALAAN kleurt gevarieerd met tal van nieuwe tv-programma`s en nieuwe seizoenen van vaste waarden.

 

Nieuw op VTM

 • Nicholas: vorig jaar gooide goochelaar Nicholas hoge ogen bij Belgium`s Got Talent. Dit voorjaar trekt hij de straat op om toevallige passanten en bekende mensen te verbazen.
 • Vossenstreken: serieuze politiezaken krijgen een lichtvoetige twist in Vossenstreken, de fictiereeks waarin Barbara Sarafian de lead neemt als Sara Roose.
 • De Waarzeggers: een panelshow waarin negen bekende Vlamingen drie aan drie plaats nemen in een levensgroot raster en in verschillende rondes allerlei anekdotes vertellen. Het is aan twee kandidaten om in te schatten of de BV’s de waarheid vertellen of niet en zo om het snelst drie op een rij te vormen.
 • Met De Deur In Huis: presentator Chris Van Den Durpel stuurt zijn vliegende reporters naar alle hoeken van het land om met de deur in huis te vallen bij bekend Vlaanderen. Onder meer Kamiel Spiessens, Firmin en Snelle Eddy snuffelen in kasten en eten de koelkast leeg. Kan het BV-panel in de studio de juiste huiseigenaar raden?
 • Spitsbroers: een fictiereeks waarin de Moerman-broers de kijker op sleeptouw neemt in de arena van het Belgische voetbal. Het spelletje is hun grote passie en ze dromen luidop van een carrière als profvoetballer.
 • Valkuil: een dagelijkse kwis met vijf kandidaten, vijf thema`s, vijf valkuilen en één finalist. Gepresenteerd door Kürt Rogiers.
 • Vlaamse Streken: zeven acteurs die in de huid kruipen van oer-Vlaamse personages en gewapend met een verborgen camera grappen uithalen met de Vlaming en alles wat hem typeert.
 • In Alloo in de Buitenlandse Gevangenis reist Luk Alloo naar verschillende continenten om er de ervaringen van gedetineerden – waaronder ook Vlamingen – achter de tralies te registreren.

 

Terug op VTM

 

Enkele vaste waarden duiken opnieuw op zoals Belgium`s Got Talent, Mijn Pop-Up Restaurant, Tegen De Sterren Op, Beat Da Bompaz en So You Think You Can Dance.

 

 

Nieuw op 2BE

 • Taxi Brooklyn: gebaseerd op de Taxi-films van Luc Besson, draait deze policier rond de New York-detective Cat Sullivan (Chyler Leigh) die gaat samenwerken met taxichauffeur Leo Romba (Jacky Ido).
 • State of Affairs: Emmy Award-winnares Katherine Heigl neemt in State of Affairs het voortouw als Charleston Tucker, een CIA-agente en persoonlijk veiligheidsadviseur van de Amerikaanse presidente Payton.
 • The Strain: een virus dat een kwaadaardig vampierenras lijkt te veroorzaken, breekt in de horrorserie The Strain op een mysterieuze manier uit in New York.

 

Komen terug op 2BE

 

Game of Thrones, Homeland, Bones, Modern Family en Champions League voetbal. 

 

 

Nieuw op Vitaya

 • Smakelijk Daten: in dit nieuwe Vlaamse programma worden vrijgezellen met elkaar gematcht voor een afspraakje op restaurant.

 

Terug op Vitaya

 

Nieuwe seizoenen van Master of Sex, The Tunnel en Broadchurch.

 

Bekijk de persmap hier.