PR-bureau Talking Birds opent kantoor in Nederland

FacebookTwitterLinkedIn

Talking Birds Public Relations opent een kantoor in Amsterdam en stelt Anoek Hagenaars aan als Country Manager Nederland.

Anoek Hagenaars heeft haar sporen verdiend in de (inter)nationale creatieve sector waarin zij verantwoordelijk was voor de strategie, aanpak en resultaten van diverse design brands, corporates en consumer brands. Zo was ze onder andere Senior Media Strategist bij de Dutch Design Foundation (DDF).

Talking Birds werkt al jaren voor bedrijven en organisaties – vele met Nederlandse roots – zoals onder andere Swapfiets, Sodexo, Panos, Veepee, Base Design, MediaDonuts, WITT Benelux en The Belgian Pride. “We klikken goed met de Nederlandse ondernemerscultuur. Een uitbreiding naar Amsterdam ligt daarom voor de hand”, stelt oprichter Bram Boriau.

Het bedrijf werd in 2016 opgericht in Brussel en telt intussen zeven vaste medewerkers. Naast de meer klassieke PR-diensten, zet Talking Birds ook in op (sociale) mediamonitoring, waardoor het  sterk is in newsjacking. Het bedrijf geeft daarnaast ook communicatieopleidingen, zoals mediatrainingen.