De Persgroep Advertising lanceert Ad friend

FacebookTwitterLinkedIn
ad friend

Ad friend maakt regionaal adverteren eenvoudig, duidelijk en efficiënt. Handelaars kiezen zelf hun advertentiebudget, de regio waarin ze adverteren, hoe hun advertentie eruitziet en wanneer ze start. Een campagne via dit platform duurt veertien dagen en verschijnt regionaal op de grootste nieuwssite van Vlaanderen via www.HLN.be/regio.

Nathalie Coppens, Sales Director: “Je moet het maar doen: elke dag je klanten bedienen, je personeel tevreden houden, de boekhouding managen en tegelijkertijd je bedrijf laten groeien via advertenties en promoties. Als hardwerkende zaakvoerder ligt er een enorme druk op je schouders. Met Ad friend hopen we een deel van die druk weg te kunnen nemen.”

Een advertentie maken en inboeken kan met Ad friend in vijf simpele stappen, die je in minder dan een halfuurtje doorloopt. Ook je eigen banner ontwerpen lukt makkelijk via dit gebruiksvriendelijk platform.

Lien Wesemael, Project Manager Ad friend: “Tijdens je werkdag is er weinig tijd om na te denken over communicatiestrategieën. Als je dan toch even tijd vindt, is dat vaak op momenten dat je niemand meer kan bereiken om je bijvoorbeeld te helpen met het ontwerp van je advertentie. Met Ad friend heb je alles in eigen handen, op het moment dat het voor jou het beste uitkomt, in de regio die jij kiest. Want in elke regio voorzien onze straffe journalisten verhalen waar potentiële klanten, uit jouw regio, naar op zoek zijn.”