Voor uitgevers / regies

Extra leadgenerator

Publiceer kosteloos al uw mediaproducten in MediaSpecs, zodat deze altijd in beeld komen bij potentiële adverteerders.

Altijd "in control"

Via een persoonlijke “Portfolio” heeft u zelf altijd toegang tot uw eigen gegevens in MediaSpecs en kan u de informatie updaten. Ook recente covers kunnen hier toegevoegd worden.

Redactionele Specials

Redactionele Specials zijn een manier om nieuwe commerciële en inhoudelijke contacten te leggen. De gratis vermelding helpt u om zeker geen kansen te missen.

Geïnteresseerd?

Bezorg ons zo snel mogelijk de meest recente reclametarieven en redactionele kalenders van al uw media. Wij zetten alles op zijn plaats in de zoekmachine.

Mail: data@mediaspecs.be
Tel: 015-617923

Zodra uw media zijn opgenomen in MediaSpecs, kan u via een Portfolio al uw informatie controleren. U kan ook zelf bepaalde wijzigingen aanbrengen. Bekijk het demofilmpje hieronder voor meer info.

 

Wil u graag de volledige database kunnen consulteren? Dit zijn de speciale abonnementsvoorwaarden voor mediabedrijven.

Meer info?

Contacteer ons of raadpleeg de FAQ.

> Terug

> Home

Nieuws bekendmaken

Breng nieuwe initiatieven en belangrijke wijzigingen onder de aandacht bij mediaprofessionals. Stuur uw persberichten naar news@mediaspecs.be.

Media promoten

MediaSpecs voorziet ruimte om uw producten te promoten naar de mediasector. Bekijk hier de mogelijkheden en contacteer ons.

Andere media verkennen

U kent uw concurrenten zeer goed, maar toch blijft het interessant om het bredere medialandschap te volgen om zo uw eigen media te optimaliseren. Bekijk hier de prijzen en contacteer ons.