NRJ Vlaanderen vanaf 3 september in de ether met jonge ploeg

FacebookTwitterLinkedIn
NRJ

NRJ, de nieuwe stadsradio met hitmuziek, gaat van start op maandag 3 september. Zo krijgt de populaire internationale radio ook een Vlaamse poot. Deze netwerkradio zal opereren vanuit Antwerpen onder leiding van directeur Tom Klerkx en programmamanager Elias Smekens.

Op 7 juni werd er al een grote talentjacht georganiseerd om jonge radiomakers aan te trekken. Ondertussen is de ploeg gekend: Toon Smet, Xander Peeters, Olivia De Clercq, Emma Salden, Louise Ailliet, Valerie Wynants, Michaël Joossens, Evi Geysels, Youssef El Kaouakibi en Kim Muylaert worden de radiopresentators van dienst.

Tom Klerkx, Directeur van Nostalgie Vlaanderen en NRJ Vlaanderen: “Er zal een operationele samenwerking zijn met Nostalgie Vlaanderen dat vanuit hetzelfde gebouw in Antwerpen uitzendt. We hebben een licentie om de internationale naam NRJ te gebruiken, maar inhoudelijk vullen we alles zelf in. NRJ Vlaanderen zet in op de laatste grote hits: 70 procent van de muziek zal niet ouder zijn dan vijf jaar. Er zullen ook live showcases georganiseerd worden met enkele grote namen uit de muziekwereld”.

Meer informatie vindt u in de najaarspresentatie van NRJ Vlaanderen.
De reclametarieven, met IP Belgium als verantwoordelijke partij, vindt u hier.