NINA lanceert NINA Deluxe

FacebookTwitterLinkedIn
nina deluxe

NINA, de gratis weekendbijlage van Het Laatste Nieuws, bestaat 10 jaar. De redactie zag deze verjaardag als het uitgelezen moment om NINA in een luxueus jasje te stoppen. Resultaat: vanaf vandaag, woensdag 13 september, ligt de eerste NINA Deluxe in de winkel met Matthias Schoenaerts op de cover.

NINA Deluxe is een lifestylemagazine van 172 glossy pagina’s met inspiratie over mode, beauty, deco en food, haarfijne fotografie en echte ‘mensenreportages’. Het kost 4,95 euro, is in beperkte oplage gedrukt en blijft de komende twee maanden in de winkels liggen.

Famke Robberechts (Algemeen Hoofdredacteur Vrouw & Gezondheid): “NINA Deluxe heeft als doel te inspireren en te doen dromen. Tegelijk houden we er rekening mee dat niet elke vrouw gezegend is met het lichaam van Kate Moss of ’s morgens tijd heeft voor een make-uproutine die uit 12 stappen bestaat. Hoofd in de lucht, voetjes op de grond. Dát is NINA Deluxe. En we brengen véél content. Je blijft nieuwe dingen ontdekken. Dit in combinatie met de luxueuze look and feel en de prachtige fotografie maakt van NINA Deluxe een collector’s item voor op je salontafel”.