Nieuws bij ActuaMedica: de Huisarts/le Généraliste verdwijnt, vernieuwing bij de Artsenkrant/Journal du Médecin

FacebookTwitterLinkedIn

ActuaMedica (de recente joint venture van Roularta Medica en UBM Medica) kondigt enkele belangrijke wijzigingen aan. Een aantal uitgaven worden geschrapt en vervangen door een nieuwe uitgave:

– Voor de Huisarts / le Généraliste worden de nummers die op 19-1-12 én 2-2-12 stonden gepland, geschrapt. De laatste verschijning van de Huisarts/le Généraliste is op 9-2-12.
Vanaf 14-2-12 wordt deze uitgave vervangen door de nieuwe Artsenkrant / Journal du Médécin. Deze uitgave verschijnt twee maal per week (op dinsdag én op vrijdag) op een oplage van 24.000 exemplaren.

– De eerste uitgave van de Tandarts / le Dentiste wordt 1 week uitgesteld. De eerste verschijningsdatum wordt 27-1-12.

 

– De Specialisten volgt hetzelfde patroon als de Huisarts; m.a.w. het blijft lopen tot de verschijning van 7-2-12 volgens de huidige formule. De verschijning op 21-2-12 wordt wel geschrapt. Vanaf 2-3-12 verschijnt er een nieuwe Specialisten telkens op vrijdag (en niet op dinsdag) die onder blister wordt meegestuurd met de nieuwe Artsenkrant. Deze bijlage wordt uiteraard slechts met een deel van de totale oplage van de Artsenkrant meegestuurd naar die doelgroep voor wie het onderwerp relevant is.