Nieuwe programma`s en nieuws op maat voor Studio Brussel in het najaar

FacebookTwitterLinkedIn

Studio Brussel hertekent zijn najaar met nieuwe presentatoren voor de spitsblokken en nieuwe weekendshows. Verder zijn de nieuwsbulletins ook op maat gemaakt voor de luisteraar.

 

Vanaf de eerste week van september neemt Siska Schoeters het ochtendblok voor haar rekening. Tussen 6 en 9u presenteert ze ‘Siska staat op`. Sam De Bruyn en Linde Merckpoel loodsen de luisteraars doorheen de avondspits met ‘Zet ‘m op Sam` van 16 tot 18u. Tijdens de weekdagen is er ook een verandering in de avondprogrammering. Van 18 tot 20u is er ‘Hammertime` met Otto-Jan Ham. Tussen 20 en 22u presenteert Kirsten Lemaire ‘Select`. Dit is een uurtje vroeger dan voor de zomer. Gunther Desamblanx presenteert van 22 tot 24u ‘Gunther D`.
De nacht wordt ingezet met ‘The Wild Bunch` tussen 24 en 2u.

 

In het weekend krijgt Studio Brussel 3 nieuwe programma`s. Op vrijdagavond zal Linde Merckpoel tussen 18 en 19u ‘Café De Linde` presenteren. Op zondag zet Stijn Vlaeminck ‘Studio sport’ van 12 tot 13 uur verder en de week van Studio Brussel wordt vanaf nu afgesloten met ‘Talking heads’ op zondag van 23 tot 24 uur. In ‘Talking heads’ praat een Studio Brussel-presentator een uur lang met een persoon die hij of zij altijd al eens heeft willen interviewen, zonder muziek.

 

Studio Brussel start vanaf nu ook met het nieuws op maat van de luisteraars. Vincent Byloo en Fatma Taspinar worden de vaste nieuwsstemmen voor respectievelijk de ochtend en de avond van Studio Brussel.