Nieuwe medewerkers bij RMB

FacebookTwitterLinkedIn
RMB

Vanaf 3 juli doet RMB een beroep op de consultancydiensten van Benoît Michielsens die de regie zal helpen bij het aansturen van de onlangs opgerichte cel Data & Technology. Benoît werd benoemd tot Data & Technology Director. Benoît verwierf zijn rijke ervaring hoofdzakelijk bij Dentsu Aegis en Havas Media. Met zijn knowhow zal hij RMB begeleiden in elk stadium van de digitale evolutie: datastrategie, organisatie van de programmatic sales en digitale transformatie.

In oktober zet Sandrine Christodoulou, op dit ogenblik BU Director Audiovisual, een nieuwe pet op. Ze stapt over naar de afdeling Finance & Administration als HR Business Partner. Het is haar taak ervoor te zorgen dat RMB over een optimaal potentieel van vakkennis beschikt (via bijvoorbeeld rekrutering en opleidingen) zodat de medewerkers perfect kunnen inspelen op de verwachtingen van klanten en partners.

Bijgestaan door het bedrijf nGage Consulting startte RMB onlangs met een begeleidingsprogramma voor de transformatieprojecten van de regie. Valérie Janssens en Caroline Vanschoor werden respectievelijk benoemd tot PMO (Portfolio Programme & Project Management Officer) en Project Manager.

Het IT-departement krijgt eveneens versterking. Het team van IT Director Nicolas Warson verwelkomt twee nieuwkomers. Joseph Verstappen keert terug naar RMB als IT Developer. Vanaf 16 augustus gaat Matthieu Colas aan de slag in de nieuw gecreëerde functie IT Service Delivery Manager.