Nieuw management voor Transfer

FacebookTwitterLinkedIn
Transfer

Birgitta De Smet en Koenraad Deridder dragen na zes jaar de leiding van Transfer over om nieuwe opportuniteiten aan te gaan. De rol van Michel Dupont wordt vanaf 26 maart uitgebreid tot General Manager. Het management wordt aangevuld met Laetitia De Dycker (Sales Director) en Eline Hereygers (Head of Planning).

Transfer werd in december 2011 opgericht door Birgitta De Smet en Koenraad Deridder met Fox Networks Group als strategische partner. De missie om een leidende reclameregie uit te bouwen voor themazenders in Vlaanderen en Wallonië is volgens beiden intussen volbracht. Vandaag vertegenwoordigt Transfer 44 televisiezenders van regionale, nationale (Studio 100, Roularta, Mediahuis, FTL en PMG) en internationale (Viacom, Turner Broadcasting, Vice en TF1) spelers.

Birgitta De Smet: “Wie had 6 jaar geleden gedacht dat Transfer een reclameomzet van 123 miljoen euro zou halen? En 44 zenders in regie zou hebben? Ik bedank alle mediabureaus, adverteerders en de zender-partners voor hun geloof en vertrouwen en voor de kansen om dit mooie bedrijf uit te bouwen. Zeer trots ben ik op het team van 25 medewerkers met veel jonge gedreven mensen, zoals Laetitia en Eline die er van dag één bij waren en uitgegroeid zijn tot toppers in het vak. Maar ook zeer ervaren krachten hebben inmiddels voor ons gekozen. Transfer is bij hen in goede handen”.

Koenraad Deridder: “We zijn er fier op dat we thematische televisie succesvol in de markt hebben kunnen zetten. De kwalitatieve meerwaarde van themazenders wordt nu door alle grote inkopers erkend. We hebben ook nieuwe klanten kunnen warm maken voor het medium televisie. We zijn ervan overtuigd dat we Transfer future proof achterlaten. Zo lanceert Transfer midden dit jaar het meest geavanceerde tradingplatform in de Belgische televisiemarkt, YourTransfer, inclusief een sterk aanbod in premium online video en addressable tv”.