Nieuw in regie bij Moizo: magazine Op Weg en website van Grote Routepaden om ‘lange afstand’ wandelaars en fietsers te bereiken

FacebookTwitterLinkedIn
op weg

Moizo neemt de uitgaves van Grote Routepaden vzw in regie. Het gaat om het magazine Op Weg dat zes keer per jaar verschijnt op 7.500 exemplaren, alsook over alle digitale aanvullingen zoals website, newsletter en social media.

Op Weg is het tijdschrift voor wie op de hoogte wil blijven van wat reilt en zeilt in de wereld van wandel- en fietstrekking. De lezers krijgen een stroom aan ideeën voor boeiende uitstappen, avontuurlijke trekkings of gezinsvriendelijke vakanties. Op de eerste plaats in België en de buurlanden, maar ook in Europa en verder in de wereld.

Op de website vinden surfers alle info over lange afstand wandelen en fietsen, maar ook nieuws over beurzen, evenementen, georganiseerde wandel- en fietsactiviteiten en de werking van de vereniging. De maandelijkse newsletter is gratis en bevat onder andere actueel nieuws, een wandelkalender, een overzicht van nieuwe boeken en kaarten, productbeschrijvingen en wedstrijden.

Alle contactgegevens en info met betrekking tot adverteren vindt u in de MediaSpecs Database.