Nieuw: Generation WOW, het eerste ondernemersplatform voor vrouwen in België

FacebookTwitterLinkedIn

Het Gentse ondernemersduo Angelique Foré en Barbara De Beir start met het “uplifting” platform Generation WOW en een bijhorende podcastreeks Empower Your Network.

Met Generation WOW willen ze “een generatie van ondernemers inspireren en verbinden om elkaar te helpen groeien in alle mogelijke fases van hun leven, steeds gekoppeld aan een fijne dosis ‘contentement’“. Die visie vertaalt zich in het businessmodel van hun onderneming via consultancy, events, networking en partnerships.

Je netwerk is zo belangrijk, bij het opbouwen en realiseren van wat je doet in het leven. Het helpt je ongelooflijk hard in je groeiproces en dat vertalen vrouwen ook in hoe ze ondernemen. Het is dat wat we zelf graag doorgeven en zien dat marcheert in alles wat we deden de afgelopen 15 jaar“, vertelt Angelique Foré.

Empower Your Network

Onze podcastreeks is er om aan te tonen dat er zoveel WOW ondernemersverhalen zijn van sterke vrouwen. Dat het heel realistisch is, maakt het ook uplifting. Het feit dat niet alles altijd van een leien dakje loopt, is een levensles voor jezelf, maar ook voor anderen. Net dat is WOW“, aldus Barbara De Beir.

In de eerste aflevering van de podcastreeks “neemt Galeriste Sofie Van de Velde ons mee in haar ondernemerswereld: een wereld waarin kunst en positieve energie centraal staan“.

Generation WOW
Empower Your Network