Newsweek gaat de zomer in met twee nieuwe gratis bijlages: TV Digitaal en Artista

FacebookTwitterLinkedIn

Newsweek België geeft de lezer en vooruitgangsdenker een frisse kijk op de wereld dankzij onafhankelijke, intelligente en inspirerende journalistiek.

Met TV Digitaal en Artista biedt Newsweek een antwoord op twee recente noden: een kwalitatieve gids bieden in het weelderige streaminglandschap en inspiratie leveren wanneer we ons leven opnieuw vorm willen geven. Via deze nieuwe bijlages vormt Newsweek een volwaardig drieluik dat alle facetten van zijn lezers belicht.

TV Digitaal, de gratis streaminggids bij Newsweek, werd eerder al gelanceerd en is de allereerste van zijn soort in Vlaanderen. Het beoogt een onafhankelijke gids te zijn in het uitgebreide aanbod aan digitale televisie en streamingdiensten. Met de progressieve lezer voor ogen selecteert Newsweek maandelijks het beste van alle platformen en genres. TV Digitaal telt 48 pagina’s en biedt ook thematische uitdiepingen, een blik achter de schermen en interviews.

Artista, de tweede nieuwe gratis bijlage bij Newsweek, schenkt in 40 pagina’s aandacht aan onderwerpen zoals fashion, interieur, architectuur, kunst en reizen. We zijn allen de artiest van het kunstwerk dat ons eigen leven is. Toch kunnen we vaak een inspirerend duwtje in de rug gebruiken, zeker wanneer we zoals nu onze dagelijkse invulling moeten heruitvinden.

Artista biedt die inspiratie door levenskunstenaars te belichten zoals acteur en graffitikunstenaar Matthias Schoenaerts, fotograaf en enfant terrible Peter Beard of wijnkenner en levensgenieter Frank Van der Auwera. Daarnaast zet het ook verhalen in de kijker over unieke voorwerpen, plaatsen en ervaringen.

Reclametarieven en contactgegevens van Newsweek, TV Digitaal en Artista vindt u in de MediaSpecs Database.