MediaSpecs

Het platform voor mediaspecialisten

 
 
Onleesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser | Version française
 

Uw wekelijks medianieuws

Beste mediavrienden,

In deze nieuwsbrief vindt u het medianieuws van afgelopen week.

Neem ook een kijkje in onze Agenda met een overzicht van alle aanstaande events. Zo vinden nu donderdag zowel Matinée CIM als The 5th Conference on MarTech plaats en is het volgende week de beurt aan onder andere Belgian Communication Summit en UMA Get Together.

Bent u op zoek naar informatie over Belgische en Luxemburgse media? De MediaSpecs-database is de tool bij uitstek voor PR- en mediaspecialisten bij adverteerders en in agentschappen. Het geeft een handig overzicht van reclametarieven, redactionele kalenders of contactgegevens van sales en redactie. Klik hier voor meer info of contacteer ons voor een proefabonnement.

Veel leesplezier!

Bart – Wim – Avril – Nick – Julie – Justine

 
MediaSpecs
Weekly Newsletter

18/11/2019

MediaSpecs verwelkomt nieuwe abonnees

Ook Colruyt, Jungheinrich, Capgemini, AVA Papierwaren, D'Ieteren, Current Media, Backstage Communication en Hotel Hungaria zijn overtuigd van onze database. Waar wacht u nog op?

Lees meer
 

Mediahuis stapt in Amerikaanse mediaconsultant

Mediahuis gaat een strategische samenwerking aan met Mather Economics, een Amerikaans consultancybedrijf dat ook actief is in de mediasector. Daarbij krijgt de Belgische mediagroep 35 procent van Mather in handen.

Lees meer
 

Anne-Sophie Bailly wordt hoofdredacteur van Le Vif/L’Express

Anne-Sophie Bailly wordt de nieuwe hoofdredacteur van het weekblad Le Vif/L’Express en de website Levif.be. Ze is momenteel adjunct-hoofdredacteur van L’Echo.

Lees meer
 

Thomas Baeken van Infrabel is “Woordvoerder van het jaar”, Rafike Yilmaz wint de eerste editie van “Woordvoerder achter de schermen”

Thomas Baeken van spoornetbeheerder Infrabel is bekroond tot de beste woordvoerder van het jaar. Rafike Yilmaz, de Nederlandstalige woordvoerder van het Kabinet van koning Filip, wint de eerste editie van “Woordvoerder achter de schermen”.

Lees meer
 

Vlaams Journalistiek Fonds krijgt geen subsidies meer van Vlaamse regering, mediaminister Benjamin Dalle betwist berichtgeving

Het VJF werd nog maar een jaar geleden opgericht om innovatieve journalistieke projecten te ondersteunen. De Vlaamse regering schrapt nu echter de middelen, al hekelt Vlaams Minister van Media Benjamin Dalle de berichtgeving omtrent deze kwestie.

Lees meer
 

BAM onthult het volledige programma van het Marketing Congress

Op 5 en 6 december vindt in Brussels Expo het jaarlijkse Marketing Congress plaats. BAM maakte ondertussen het volledige programma bekend, dit jaar onder het thema "Welcome to the Era of Humanity".

Lees meer
 

Serviceplan en GfK organiseren 5de editie van de Best Brands Awards

Op woensdag 18 maart organiseren Serviceplan en GfK de Best Brands Awards in Docks Dome. Dit jaar zullen 350 merken uit 20 verschillende sectoren beoordeeld worden, met in elke verticale sector een ultieme winnaar uit een top 10.

Lees meer
 

Sandra Plasschaert, Ann Ramaekers en Anja D’Hondt verenigen hun krachten in PR-x Masterclass

Met PR-x willen deze drie PR-dames communicatieprofessionals begeleiden, verbinden en inspireren. Op 12 december organiseren ze in Gent hun eerste Masterclass die inzicht brengt in de basisprincipes van PR voor een sterke reputatie en community.

Lees meer
 

Hoe trek je lezers omhoog op de engagement-ladder?

Het engagement van mediagebruikers heeft direct effect op de inkomsten van uitgevers. Magazine Media beschrijft vier strategieën om lezers hoger op de digitale engagement-ladder te krijgen.

Lees meer
 

How about gender gap?

TBS Group heeft een nieuw onderzoek verricht: de verdeling van het aantal mannen en vrouwen in Lefac.com, het B2B-informatieportaal voor de communicatiewereld in België en Europa.

Lees meer
 

“Het prikkelen van zintuigen verhoogt de winkelomzet met 10 procent”

Wanneer fysieke winkels de zintuigen van consumenten op de juiste manier prikkelen, stijgt hun omzet en blijven shoppers langer in de winkel. Dat blijkt uit een Nederlands onderzoek in opdracht van Mood Media.

Lees meer
 

Web Summit Lissabon 2019: 3 takeaways

[Provided by PUB] De Web Summit is het grootste technologie-evenement ter wereld met 1.200 sprekers en meer dan 70.000 deelnemers uit 160 landen. Steven Verbruggen, Managing Director van AdSomeNoise, schreef enkele bedenkingen neer.

Lees meer
 

Jan Dejonghe over opmerkelijke campagnes

Jan Dejonghe is Creative Director bij BBDO Brussels. PUB Magazine vroeg hem naar enkele van zijn favoriete campagnes, met onder meer de campagne van Leo Burnett Chicago voor Disney uit 2000.

Lees meer
 

Jobs

Business Development Manager
bpost
Key Account Manager
bpost
Account Manager
bpost
Meer jobs
 
 

Agenda

BMMA Lunch: Yves Baudechon
19 november 2019 | 12:00 - 14:00
Travelmedia Congres
20 november 2019 | 09:00 - 17:00
Matinée CIM
21 november 2019 | 09:00 - 12:30
The 5th Conference on MarTech
21 november 2019 | 09:00 - 18:30
Gondola Gala Night
21 november 2019 | 16:00 - 23:30
Meer activiteiten
 
 

MediaSpecs bevat alle gegevens van de Belgische en Luxemburgse media: reclametarieven, redactionele kalenders en contactgegevens.

De database telt momenteel 5.770 actieve titels, waaronder:

  • magazines: 1.117
  • vakpers: 648
  • dagbladen: 309
  • huis-aan-huisbladen: 560
  • out-of-home: 1.125
  • digitaal: 1.737
  • radio/TV: 546
 
 

Inschrijven


Uw collega's kunnen zich hier inschrijven

Archief


Lees de vorige newsletters

MediaSpecs


Homepage
Facebook
Twitter
Linkedin

MediaSpecs

Demo aanvragen

Contacteer ons voor een vrijblijvende en gratis demo om de werking van de database te ontdekken.

Meer informatie
 

Adverteren

Zet uw media, bedrijf of event extra in de kijker bij alle media- en marketingspecialisten.

Meer informatie
U wenst deze e-mails niet langer meer te ontvangen, verander hier op elk moment uw voorkeur.
Als u zich wilt uitschrijven voor alle communicatie van MediaSpecs, klik hier.