Nathan Soret lanceert communicatiebureau Nonante Cinq in Charleroi

FacebookTwitterLinkedIn

In 2017 lanceerde Nathan Soret, presentator bij RTL TVI, het communicatiebureau Nonante Cinq in Brussel. Nu gaat hij een nieuwe uitdaging aan: zijn communicatiebureau uitbreiden met een nieuw filiaal in Charleroi.

Op 26-jarige leeftijd heeft Nathan Soret al meer dan 10 jaar ervaring in de mediawereld. Vanaf zijn 14e werkte hij voor de redacties van La Meuse en Le Soir voordat hij zijn eerste stappen in de radiowereld zette. Eerst drie jaar op Radio Contact en daarna op Mint en Bel RTL. Hij werkte eveneens mee aan televisie-uitzendingen van RTL.

Met de lancering van het nieuwe filiaal van Nonante Cinq wilt hij de verworven expertise van het bureau in Brussel ook aanwenden in Charleroi. Zijn doel? Charleroi promoten in heel België en in het buitenland. Om dit te bereiken is het team van plan om samen te werken met de belanghebbenden van de stad en heeft het ter plaatse synergieën gecreëerd met het oog op complementariteit. Wat de klantenrelaties betreft, wil het bureau hen ondersteunen door zichzelf te positioneren als een echte vertrouwenspartner in plaats van een eenvoudige dienstverlener.

Meer informatie in ons Franstalig artikel.