Nathalie Rahbani verlaat Telenet met een volle prijzenkast

FacebookTwitterLinkedIn

Nathalie Rahbani eindigt haar carrière bij Telenet in schoonheid. Ze was Director Brand, Media & Communications en verlaat Telenet na een carrière van 6 jaar. Nathalie was verantwoordelijk voor alle residentiële communicatie voor Telenet en BASE. Ze bouwde lange termijn partnerships uit die resulteerden in succesvolle campagnes als WIGO (Silver Effie), Go With The Good Flow (Gold Effie) en YUGO (Bronze Eurobest).

Begin dit jaar werd Nathalie Rahbani bekroond tot Media Advertiser of the Year (AMMA). Twee weken geleden sleepte ze nog de Advertiser Personality of the Year binnen, de prijs van UBA en PUB.

“Wat 2020 in petto heeft? Alles ligt open. Maar eerst genieten van de feesten met familie en vrienden”, aldus Nathalie. En erna terug klaar om vuurwerk te maken.

Nathalie Rahbani startte haar carrière 16 jaar geleden bij VVL BBDO, waar ze de kneepjes van het vak leerde en werkte voor merken als Electrabel, NMBS, Mars, Palm en Mercedes-Benz. Daarna ging ze aan de slag bij Duval Guillaume waar ze onder meer werkte voor Douwe Egberts, Reborn-to-be-alive en Coke Zero.