Het najaar van Medialaan: 11 nieuwe programma’s op VTM

FacebookTwitterLinkedIn

VTM brengt dit najaar 11 nieuwe programma’s in een mix van verschillende genres om kijkers te verrassen: vernieuwende comedy (Ge Hadt Erbij Moeten Zijn, Kafka en Hoe Zal Ik Het Zeggen?), show en entertainment (The Voice van Vlaanderen, The Wall en K3), straffe Vlaamse fictie (Spitsbroers) en heel wat programma’s met sterke persoonlijkheden (Over Winnaars, De Laatste 24 Uur, Vermassen, Alloo in de Nacht, Sergio in Moeders Keuken en Open Keuken).

Ook sterkhouders Het Lichaam van Coppens, Groeten Uit en Helden van Hier: In de Lucht keren terug.

Klik op de afbeelding hieronder om het programmaschema te ontdekken!

 

Q2

Q2 gaat de internationale toer op met naast spannende tv-premières en Champions League voetbal ook topreeksen als Prison Break, Taken en Top Gear. Met The Big Bang Theory, Modern Family, The Middle en Brooklyn Nine-Nine brengt Q2 in de vooravond overigens elke dag (dus ook in het weekend) de beste sitcoms. De zender start op maandag 4 september meteen met het nieuwe, tiende seizoen van The Big Bang Theory.

Toch is er ook plaats voor humor van eigen bodem met het nieuwe programma Absurdistan. Tevens vanaf 4 september lossen Jeron Dewulf, Thomas Smith en Bert Gabriëls elke maandag om 20u35 een persoonlijke probleem van een bekende Vlaming op. Het trio ontvangt elke week een vrouwelijke centrale gast in de studio. Zes weken lang proberen ze elk op hun eigen manier hun gast voor zich te winnen door hun vindingrijkheid te demonstreren bij het bedenken van oplossingen voor allerhande problemen. Voor wie zal de bekende Vlaming uiteindelijk zwichten?

Vitaya en CAZ

Vitaya pakt uit met een nieuw interieurprogramma met Siegfried De Doncker, aangevuld met romantische films, de serie This Is Us en programma’s over crime en gezondheid.

De jongste telg CAZ blijft dagelijks inzetten op de allerbeste filmklassiekers.

Meer info?

Meer info op www.medialaan.be/najaar2017.

Ontdek hier een overzicht van alle najaarsprogramma’s bij Medialaan!

Commercieel

Op commercieel gebied zijn door Medialaan recent drie belangrijke initiatieven genomen:

Bewaren