Najaar 2021: LN24 pakt uit met zes nieuwigheden om nog beter te informeren

FacebookTwitterLinkedIn

In september introduceert LN24 een grafisch opgefrist logo dat nog meer duidelijkheid, zichtbaarheid en precisie moet uitstralen. Het 2021-2022 seizoen van LN24 staat dan ook in het teken van ‘meer’.

De 24/7 nieuwszender maakt zijn tv-aanbod nog completer met zes nieuwigheden in het programmarooster. En wat het digitale aanbod betreft, zal het LN24+ platform voor meer context en duiding van het nieuws zorgen.

LN24 blijft zijn belofte van ’24/7 nieuws’ nakomen, met negen journaals per dag en ‘La Matinale’ van maandag tot en met vrijdag. Naast de nieuwe programma’s brengt LN24 ook korte formats in de vorm van kronieken, korte video’s of minireportages. Mogelijke onderwerpen op de agenda: kunst en collecties, de nieuwste films, actieve vrouwen en onderneemsters, de strategie van bedrijfsleiders, HR-nieuws en werkrelaties, enz.

Online wijkt LN24 af van het 24/7-nieuwstempo door LN24+ te lanceren, een nieuw digitaal aanbod om dieper in te gaan op het nieuws. Elke week brengt LN24+ al het nodige om de belangrijkste nieuwsonderwerpen te vatten: duiding, analyses, ontmoetingen, debatten, enz. LN24+ plaatst de actualiteit in zijn juiste context via moderne en innovatieve formats. De LN24+ content is met name op YouTube beschikbaar als video en podcast.

Meer informatie in ons Franstalig artikel.