Minimi.be: een nieuw digitaal magazine voor jonge ouders (in spe)

FacebookTwitterLinkedIn

De online community van (toekomstige) mama’s en papa’s is een digitaal magazine rijker. Minimi.be profileert zich als de verzamelplek voor jonge ouders (in spe) waar tal van informatie te vinden is over hun kinderwens, hun zwangerschap en hun baby.

Verdeeld over vijf rubrieken (kinderwens, zwangerschap, mi-time, baby en peuter) vind je op Minimi.be een mix van eerlijke verhalen, no-nonsense tips en een brede waaier aan nuttige medische informatie. Het magazine bestaat zowel in het Nederlands als in het Frans en is een gezamenlijk initiatief van Gezondheid.be en Wayne Parker Kent.

Hans De Loore, Managing Director Wayne Parker Kent, legt uit: “We detecteerden in de markt een groeiende nood aan betrouwbare informatie voor jonge ouders en ouders in spe. Daarop willen we inspelen met Minimi.be, dat zowel redactionele als gesponsorde content aanbiedt.”

“Gezondheid.be is al jarenlang een vat vol waardevolle informatie over allerlei gezondheidsthema’s”, aldus Bruno De Cartier, CEO Gezondheid.be. “Onze mensen kennen deze thema’s en de daarmee verbonden advertentiemarkt door en door. Voor ons was het logisch om dit digitaal magazine gericht op een specifieke doelgroep te ontwikkelen samen met de digitale specialisten van Wayne Parker Kent. We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van de knowhow van beide partijen tot een succesverhaal zal leiden.”