Metro verhoogt verschijningsfrequentie naar 4 keer per week

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf september verhoogt Metro haar verschijningsfrequentie van 2 naar 4 keer per week. De opgedreven frequentie wordt doorgevoerd over het volledige distributienetwerk van de krant.

Metro verschijnt vanaf 1 september op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de displays en is dagelijks te lezen via metrotime.be. Metro wordt nationaal verdeeld in een oplage van ruim 150.000 exemplaren per dag. De krant wordt gratis aangeboden in displays in stations bij partners NMBS, MIVB, TEC en De Lijn en ook op universiteiten, hogescholen, wegrestaurants en vele bedrijven.

Metro’s distributiemodel stelt adverteerders in staat om zowel nationale campagnes te activeren als zich te richten op de individuele regio’s waar de krant beschikbaar is. De distributiestrategie zorgt er voor dat de krant vanaf nu 4 keer per week door de juiste mensen wordt opgepikt. De komende weken volgen nog meer initiatieven om het Metro-bereik te maximaliseren.

Monique Raaffels, Algemeen Directeur: “Metro is een krant met een duidelijk doel: daar zijn waar onze lezers zijn. Door terug 4 keer per week te verschijnen, beantwoorden we beter aan de informatiebehoefte van onze lezers. De kracht van Metro blijft hetzelfde als ruim 20 jaar geleden toen Metro werd opgericht: ons aanpassen aan de consumptiepatronen, de verplaatsingen en de behoeften van onze lezers. We begeleiden lezers die constant onderweg zijn en maken het nieuws voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk.”