MediaSpecs monitort het belangrijkste medianieuws uit de sector

FacebookTwitterLinkedIn

Zoals u weet bevat onze drietalige MediaSpecs-database actuele gegevens van alle reclamemedia in België en Luxemburg. Maar naast deze service publiceren we artikels op onze website met het belangrijkste nieuws uit de mediasector.

Wist u dat u op trefwoord kunt zoeken naar specifiek nieuws? Ga hiervoor naar onze startpagina en klik op het kleine vergrootglas. Voer een trefwoord in en start de zoekopdracht. U krijgt alle zoekresultaten die betrekking hebben op uw zoekwoord. Een ideale functie om het nieuws van 2020 te (her)ontdekken.

Van bij de start wil MediaSpecs met een gratis newsletter de hele media community op de hoogte houden van het nieuws uit de sector. Eerst nog maandelijks, maar vanwege de positieve reacties sinds september 2018 wekelijks. De newsletter van maandag 2 maart 2020 was de 200e editie.

Het volledige archief met alle newsletters vindt u hier.

Bent u zelf nog niet geabonneerd? Of wilt u collega’s of relaties graag informeren over onze newsletter? Via onze website kan iedereen zich eenvoudig inschrijven zodat elke maandagochtend onze nieuwsbrief in uw mailbox verschijnt.