Lydia Desloover volgt Birgit Heymans op als Effie Director

FacebookTwitterLinkedIn
EFFIE Awards

Sinds 1 maart is Lydia Desloover gestart als Director van Effie Belgium. Ze volgt Birgit Heymans op die aan de slag gaat bij Bio-Planet.

Lydia Desloover studeerde communicatiewetenschappen aan de VUB en heeft al heel wat ervaring in de marketing en communicatie bij Ogilvy, DMB&B, Lintas, Think Media en Gutenberg/Omnicom. Daarnaast werkte ze bij Audiostudio Banana Radio en was ze oprichter van het audioproductiebedrijf Masda/Sonicville.

Ze wordt verantwoordelijke voor alle communicatie rond Effie Belgium, het in goede banen leiden van het indienen van cases, de organisatie van de jury, de coördinatie van het Effectiveness Forum en de awardsuitreiking. Daarnaast zal ze ook de missie verder uitdragen via het content platform Effie Canal en de communicatiekanalen van de ledenorganisaties ACC, BAM, UMA en UBA.

Lydia zal het vernieuwingsproces dat door Birgit werd ingezet verder verbreden en verdiepen om Effie nog beter te doen aansluiten bij de transformatie van het marketing- en communicatielandschap en de noodzakelijke aandacht voor effectiveness en return on investment.